Nyhetsbrev

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tuotetietoa ja tarjouksia sähköpostitse Norvitalilta.
14/04/2016
paivi

Vihdoinkin sain apua hiustenlähtöön!

Berit on kärsinyt hiustenlähdöstä jo vuosia. Naisille ennenaikainen hiustenlähtö voi olla kiusallinen vaiva.

Jaa artikkeli:

Click here to share through mail. Click here to share through twitter. Click here to share through linkedin. Click here to share through facebook. Click here to share through googleplus.

Liki 40 %:lla vaihdevuosi-iässä olevista naisista hiukset ohenevat merkittävästi, näin oli myös Beritin (61) laita. – Tavallaan olin valmistautunut siihen, koska äidilläni oli sama vaiva, vaikken tiennytkään että omalla kohdallani kyse oli perinnöllisestä hiustenlähdöstä (androgeenisesta alopeciasta). Luulin sen olevan vain miesten vaiva, Berit kertoo.

 

Naisilla androgeeninen alopecia johtuu samasta syystä kuin miehillä. Testosteroni aktivoi entsyymin, joka tukkii hiustuppien aukon ravinteilta ja verenkierrolta niin, että hiukset tippuvat ja hiustupet kuolevat. Miehillä tämä tapahtuu murrosiän jälkeen, naisilla taas useimmiten vaihdevuosina hormonitasapainon muuttuessa ja estrogeenitason laskiessa.

 

– Asia tuntui vaikealta, vaikka olinkin valmistautunut. Monien miesten on uskoakseni helpompi hyväksyä tilanne, kun taas naisille se ei ole yhtä helppoa. Olen kokeillut kaikenlaista ehkäistäkseni hiustenlähtöä, mutta tuloksetta Berit kertoo.

 Berit 1200 x900

 

Vihdoinkin apua kiusalliseen vaivaan

 

Provexin™ A100HF on uudentyyppinen geeli, joka on kehitetty uudistamaan hiusten kasvua niille, jotka kärsivät perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Kliinisten tutkimusten mukaan lähes 60 % saa ainakin osan hiuksistaan takaisin geelin säännöllisen käyttämisen jälkeen. Tulokset olivat kuitenkin vielä parempia niillä, jotka aloittivat hoidon muutama vuosi hiustenlähdön alkamisen jälkeen.

 

Tilaa Provexin®A100HF tästä!

 

– Kun huomasin Provexin™ A100HF -mainoksen, tiesin että minulle olisi hyötyä tästä tuotteesta. Olin juuri sellaisessa tilanteessa kuin mainoksessa kuvattiin. Hiustenlähtö alkoi jo vuosia sitten, mutta olen kuitenkin kokenut valmisteen auttavan. Vaikken ehkä saakaan kaikkia hiuksiani takaisin, olen kiitollinen jokaisesta uudesta hiuksesta – sekä jokaisesta hiuksesta, jonka menettämistä minun ei tarvitse enää surra. Olen nähnyt itseäni vanhempia naisia, joilla on enää muutama hiustukko päässä. Se on varmasti vaikea asia – hiukset ovat tärkeä osa naisen identiteettiä, Berit toteaa.

 

Provexinia levitetään hiuspohjaan aamuin illoin. Hoito on tehtävä säännöllisesti eikä siitä saa lipsua. Vaikutukset alkavat näkyä jo muutaman viikon kuluttua, kuitenkin ensiksi vasta hiusjuurissa – varsinainen hiusten uudiskasvu kestää usein kauemmin.

 

– Olen käyttänyt nyt Provexin™ A100HF -geeliä noin puoli vuotta. Vasta viime kuussa olen todella huomannut saaneeni lisää hiuksia. Olen iloinen, että olen jaksanut käyttää geeliä sinnikkäästi. Olen tehnyt Provexin™ A100HF -geelin levittämisestä päivittäisen rutiinin – geeli imeytyy mielestäni nopeasti päänahkaan, minkä jälkeen voin muotoilla hiukseni entiseen tapaan samoilla tuotteilla kuin ennenkin.

 

Nyt minua ei enää pelota, että äitini perintö saisi hiukseni lähtemään kokonaan. Uskon, että olen nyt löytänyt tuotteen, jonka avulla voin tuntea olevani kaunis ja feminiininen loppuelämäni – tai ainakin niin kauan kuin jaksan sitä käyttää, sanoo Berit hymyillen.

 

Tutkimuksia:

 

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.