Milloin hiustenlähtöön kannattaa reagoida? Tee helppo testi

Kaikilta ihmisiltä lähtee hiuksia – joiltain enemmän, joiltain vähemmän. Jossain vaiheessa elämää saattaa kuitenkin löytää itsensä tilanteesta, jossa hiustenlähdön huomaa selkeästi myös peiliin katsoessaan. Tällöin asiaan kannattaa perehtyä hieman tarkemmin.

Niin miehet kuin naisetkin saattavat kärsiä ennenaikaisesta, perinnöllisestä hiustenlähdöstä eli androgeenisestä alopeciasta. Usein hiustenlähdön huomaa parhaiten päälaelta ja ohimoilta.

Monet miettivät, missä vaiheessa hiustenlähtöön kannattaa reagoida ja mikä on vielä normaalia hiustenlähtöä. Asian voi tarkistaa yksinkertaisella testillä.

  1. Ota etusormen ja peukalon väliin tukko hiuksia.
  2. Tukista lievästi.
  3. Katso kuinka monta hiusta päästäsi lähti.

Koe on hyvä tehdä useamman kerran eri kohdista päätä: päälaelta, ohimoilta ja takaraivosta. Mikäli tukistamalla lähtee 0-3 hiusta, on hiustenlähtösi normaalia. Mikäli hiuksia lähtee viisi tai enemmän, saattaa se olla merkki ennenaikaisesta hiustenlähdöstä.

Lähde: terveyskirjasto.fi

JUURI NYT: Kokeile Provexin®A100HF -50% edullisemmin – tilaa TÄÄLTÄ!

Kliinisesti testattu tuote hiustenlähtöön

Jos tukistustestin tulokset olivat ei-toivottuja, tai hiustenlähtö on vaivannut mieltä pidemmän aikaa, ei ole syytä huoleen. Markkinoilta nimittäin löytyy edullinen ja tehokas tapa taistella hiustenlähtöä vastaan.

Tilaa Provexin®A100HF – klikkaa TÄSTÄ!

Provexin®A100HF -valmisteen avulla kuka tahansa pystyy edistämään hiustenkasvua kotoa käsin. Tuotetta on testattu eri tahojen toimesta ja tulokset ovat olleet erittäin positiivisia.

Göteborgissa toimiva Sahlgrenskan yliopistollinen sairaala suoritti kliinisen tutkimuksen, johon osallistui 16 miestä, ikähaarukaltaan 18–40 vuotta. Tutkimukseen osallistuneiden miesten päänahkaan levitettiin Provexin®A100HF -valmistetta kahdesti päivässä neljän kuukauden ajan. Tutkimustulokset vakuuttivat sekä osallistujat että lääkärit,  puolella tutkimukseen osallistuneista miehistä hiustenkasvu lisääntyi 50% ja kolmasosalla peräti 100%.

Provexinin avulla pystyt edistämään hiustenkasvuasi ja kohentamaan omaa itsetuntoa helposti, turvallisesti ja edullisesti.

Mihin tuotteen teho perustuu? Provexin®A100HF -valmiste poistaa karvatuppea tukkivaa likaa (talia, keratiinia,ihonjäänteitä) ja parantaa näin ollen hiusten kasvuolosuhteita. Mitä varhaisemmassa vaiheessa Provexinin käytön aloittaa, sitä parempia tuloksia on mahdollista saada.

Mikäli hiustenlähdöstä on kulunut yli vuosikymmen, tyhjät karvatupet ovat hyvin todennäköisesti tuhoutuneet. Näin ollen hiustenkasvua on huomattavasti hankalampi edistää.

Taistele hiustenlähtöä vastaan ja tilaa Provexin®A100HF täältä nyt -50%