Aiheuttaako Provexin®A100HF tahmeutta?

Ei. Provexin®A100HF ei aiheuta tahmeutta, eikä se tee hiuspohjaa tai hiuksia rasvaisiksi.

Kuinka pitkään Provexin®A100HF-pullollinen (2*15 ml) riittää? Miten pitkään se säilyy?

2*15 ml riittävyys vaihtelee sen mukaan, kuinka laajalle alueelle sitä käytetään. Säilyvyys on 24 kuukautta. Parasta ennen -päiväys näkyy tuotteessa. Etsi siitä tiimalasin symboli

Kuinka pitkään minun tulee käyttää Provexin®A100HF -tuotetta?

Joillakin teho havaitaan jo muutaman viikon kuluttua, mutta yleensä vaikutus alkaa 2–3 kuukauden kuluttua. Muista, että Provexin A100HF ei paranna androgeenista kaljuuntumista, eli hoidon teho loppuu kun hoito lopetetaan.

Onko Provexin A100HF®-tuotteen pitkäaikainen käyttö turvallista?

Provexin™A100HF-tuotteen käyttäminen on turvallista. Haittavaikutuksia ei ole raportoitu. Muista, että Provexin™A100HF -valmistetta saa käyttää vain terveelle/vahingoittumattomalle iholle.

Aiheuttaako Provexin®A100HF haittavaikutuksia?

Provexin™A100HF -tuotteen turvallisuus on arvioitu ja testattu perusteellisesti. Missään tehdyssä tutkimuksessa ei ole raportoitu tuotteen käytöstä aiheutuneen haittavaikutuksia.

Onko Provexin®A100HF lääke?

Ei. Provexin™A100HF ei ole lääke, itsehoitolääke, luontaislääke eikä kosmetiikkatuote. Se on "lääkinnällinen laite", mikä osoittaa, että tuote on läpikäynyt perusteelliset turvallisuuskokeet ja -arvioinnit sen turvallisen käytön takaamiseksi.

Olen allerginen siitepölylle. Voinko käyttää Provexin®A100HF -tuotetta?

Kyllä voit. Provexin™A100HF sisältää vain siitepölyuutetta, ei siitepölyhiukkasten kuoria, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita

Kaljuuntumiseni alkoi yli viisi vuotta sitten. Voiko Provexin®A100HF-valmisteesta olla apua minulle?

Minkään tuotteen avulla ei ole mahdollista kasvattaa hiuksia täysin kaljuuntuneeseen hiuspohjaan, joten käyttäminen täytyy aloittaa mahdollisimman aikaisin. Jos kaljuuntuminen on jatkunut yli viisi vuotta, ProvexinA™A100HF ei välttämättä tehoa samalla tavoin kuin jos käyttäminen olisi aloitettu aikaisemmassa vaiheessa.

Minulla on pälvikaljuutta (alopecia areata). Auttaako Provexin®A100HF minua?

Valitettavasti ei. Provexin™A100HF auttaa vain androgeeniseen kaljuuntumiseen.

Provexin®A100HF on luokiteltu lääkinnälliseksi laitteeksi. Mitä se tarkoittaa?

Laite tai tarvike, jota käytetään sairauden tai vamman diagnosoimiseen, ehkäisemiseen, lievittämiseen tai hoitamiseen

Provexin®A100HF -50%

Kokeile nyt Provexin®A100HF -50%!

Kokeile nyt Provexin®A100HF –50% kampanjahintaan 14,95 € sisältäen toimituskulut!

Kyllä kiitos, tilaan Provexin®A100HF-tuotteen -50% kampanjahintaan 14,95 € sisältäen toimituskulut. Uusi pakkaus Provexin®A100HF-tuotetta lähetetään minulle tämän jälkeen kuukausittain normaalihintaan eli 29,90 € sis. toimituskulut. Tilauksessa ei ole sitoutumisaikaa ja voin milloin hyvänsä ottaa yhteyttä Provexin asiakaspalveluun ja lopettaa tilauksen.

kjøpsbetingelser og våre personvernvillkår

 

Tiesitkö, että Provexinin asiakkaana voit:

  • Maksaa laskulla
  • Sinulla ei ole sitoutumisaikaa
  • Sinulla on 14 päivän palautusoikeus

Toimitustapa
Tuotteet toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen kirjeenä tai maksikirjeenä. Maksikirje jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai -laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja voit noutaa lähetyksen postista. Toimitamme tuotteita Suomeen.

Toimitusaika
Ensimmäisten tuotteiden toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Jatkossa saat uuden lähetyksen automaattisesti tilaussopimuksessasi sovituin välein. Voit halutessasi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia juuri sinulle sopivan toimitusvälin tuotteillesi. Toimituskulut sisältyvät tuotteen hintaan.

Maksutapa
Lähetämme laskun tilaamiesi tuotteiden mukana etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Laskutuksen hoitaa NutraQ Oy. Viivästyskorko määräytyy lain mukaisesti. Mikäli et maksa tilaustasi ajallaan, veloitamme jokaisesta maksumuistutuksesta 5 euroa. Kahden maksuhuomautuksen jälkeen lasku siirtyy perintään.

Asiakkuus
Asiakassuhde syntyy, kun tilaat tuotteitamme. Tilaamalla tuotteet hyväksyt nämä ehdot. Voit koska tahansa muuttaa toimitusaikaa, tauottaa tai lakkauttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista ilmoittaa asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi. Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias.

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaukseesi ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä maanantaista perjantaihin klo 8.30 – 16.30.
Asiakaspalvelun ilmaispuhelin: 0800 413 717. Sähköposti: asiakaspalvelu@provexin.fi

Tuotteiden palauttaminen
Sinulla on ensimmäisen tuotelähetyksesi osalta 14 päivän täysi palautusoikeus. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin ns. asiakaspalautuksena. Palautusosoite on Asiakaspalautus NutraQ Oy, PL 4860, 00002 Helsinki. Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja käyttämättömiä. Mikäli sinulla on viallinen tuote, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Osoitteenmuutos
Ilmoita meille mahdollisimman nopeasti uusi osoitteesi, jotta tuotteet löytävät ajoissa uuteen osoitteeseesi.

Henkilötiedot
Nimi- ja osoitetietoja voidaan käsitellä suoramarkkinointitarkoituksissa henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietosi tallennetaan NutraQ Oy:n asiakasrekisteriin. Henkilötietojasi voidaan siirtää markkinointitarkoituksiin NutraQ Oy:n emoyhtiön NutraQ AS:n ja sen tytäryhtiöiden käyttöön.

Ehtojen voimassaolo ja muutokset
Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. NutraQ Oy voi tehdä muutoksia näihin ehtoihin kustannusten nousun, olosuhteiden, lakimuutosten tai viranomaisten määräysten johdosta. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kirjallisesti. Sinulla ei ole vähimmäisostovelvoitetta ja voit irtisanoa tilauksesi milloin tahansa.

Reilun Pelin Jäsen

NutraQ Oy/Provexin on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudatamme Reilun Pelin Sääntöjä.

Vaalimme asiakkaidemme yksityisyyden suojaa ja vastaamme siitä, että kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu voimassa olevan lain mukaisesti. Tässä henkilötietokäytännössä kerromme mitä henkilötietoja keräämme, mikä henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on, mitä oikeuksia sinulla on ja miten toimimme, jotta henkilötietojesi käsittely olisi turvallista.

1.    Käsiteltävät henkilötiedot sekä henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Provexin osana NutraQ Oy:tä (”Provexin/NutraQ Oy” tai ”me”) on vastuussa antamiesi henkilötietojen käsittelystä. Kun rekisteröidyt asiakkaaksemme, pyydämme sinua antamaan tiedot koko nimestäsi, osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi sekä puhelinnumerostasi. Teemme tämän voidaksemme hallinnoida asiakassuhdettasi ja toimittaa tilauksesi sekä pystyäksemme tarvittaessa ottamaan sinuun yhteyttä asiakassuhteeseesi liittyen. Antamasi tiedot säilytetään niin pitkään kuin sinulla on aktiivinen asiakassuhde meillä. Provexin/NutraQ Oy on velvollinen säilyttämään osan tiedoista myös asiakassuhteesi päätyttyä, esimerkiksi kirjanpitolain mukaisten velvollisuuksien täyttämiseksi.

Antaessasi henkilötietosi meille tilauksen yhteydessä henkilötietojasi käytetään tilauksen käsittelemiseen. Käytämme lisäksi tietojasi kommunikoidessamme kanssasi sekä räätälöidäksemme palvelujamme. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse, ellet ole ilmoittanut, ettet halua yhteydenottoja. Asiakassuhteen päätyttyä säilytämme tiedot nimestäsi, osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi sekä puhelinnumerostasi, jotta voimme ilmoittaa sinulle tarjouksista sekä tuotteitamme koskevista uutisista, joiden arvelemme kiinnostavan sinua. Tämä ei kuitenkaan päde, jos olet ilmoittanut meille, ettet halua yhteydenottoja kyseisissä tarkoituksissa. Saatamme myös suunnata sinulle henkilökohtaisesti kohdistettuja tarjouksia.

NutraQ Oy on kirjanpito- ja verolainsäädännön mukaan velvollinen säilyttämään tiettyjä maksu- tapahtumiisi liittyviä henkilötietoja koskien aikaisempia tilauksia viiden vuoden ajan tilivuoden päättymisestä. NutraQ Oy voi ennen uuden tilauksen hyväksymistä tarkistaa, ettei sinulla ole maksamattomia erääntyneitä laskuja aikaisemmilta tilauksilta.

Henkilötietosi voidaan myös käyttää kirjanpidossa, laskutuksessa ja tilintarkastuksessa; maksutositteita, hallinnollisia ja juridisia kysymyksiä varten; palveluidemme, verkkosivujemme ja verkkosivujemme käytettävyyden parantamiseen tähtäävissä tilasto- ja markkinointianalyyseissä; järjestelmiemme kehityksessä ja kunnossapidossa; sekä asiakastutkimuksia varten.

Mikäli olet alle 18-vuotias ja olet tekemässä ostoksen, sinulla on oltava huoltajasi suostumus ennen henkilötietojesi antamista ja ostoksen tekemistä.

Käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan niihin tarkoituksiin, jotka ovat joko määritelty sopimuksessamme, perustuu NutraQ Oy:n oikeutettuun etuun tai jos olet antanut meille suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn. Mikäli olet antanut meille suostumuksen, sinulla on koska tahansa oikeus perua suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn.

Käytäntömme mukaan emme pyydä asiakkailtamme emmekä käsittele arkaluonteista tietoa. Älä siksi anna meille arkaluonteisia tietoja (esimerkiksi tietoja rodusta tai etnisestä alkuperästä, poliittisesta näkemyksestä, uskonnollisesta tai filosofisesta vakaumuksesta, ammattiliittoon kuulumisesta, terveydestä tai seksuaalisesta suuntautumisesta tai käyttäytymisestä).

2.    Mistä keräämme henkilötietoja

NutraQ Oy:n käsittelemät henkilötiedot kerätään sinulta rekisteröinnin yhteydessä kohdassa 1 ilmoitetulla tavalla.

Lisäksi kerätään sukupuoli- ja syntymäaikatiedot tuotteidemme kehittämistä ja markkinointimme kohdistamista varten sekä osoite- ja puhelinnumerotiedot, ellet ole toimittanut näitä tietoja itse. Keräämme kyseiset tiedot yhteistyökumppaneiltamme Bisnode Oy ja Link Mobility AS.

3.    Henkilötietojen siirtäminen kolmannelle osapuolelle

Voimme niin Suomessa kuin ulkomailla käyttää henkilötietojen käsittelijöitä kerättyjen henkilö- tietojen käsittelyssä. Meillä on kirjalliset sopimukset kaikkien henkilötietojen käsittelijöidemme kanssa, joiden mukaan käsittelijät takaavat ryhtyvänsä vastaaviin turvatoimiin, jotta henkilötietojen käsittely tapahtuisi turvallisella tavalla ja voimassa olevan ja sovellettavan yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Voimme lisäksi jakaa henkilötietosi samaan konserniin kuuluvien yritysten tai sellaisten henkilö- tietojen käsittelijöiden kanssa, joita käytämme kohdassa 1 mainittuihin tarkoituksiin, niin EU:n/ ETA:n sisällä kuin sen ulkopuolella. NutraQ Oy ryhtyy yritystä koskevien sitovien sääntöjen (EU:n komission mallisopimuslausekkeiden) muodossa sopiviin turvatoimiin varmistaakseen, että henkilötietojesi siirtäminen tapahtuu voimassa olevan ja soveltuvan yksityisyyttä suojaavan lainsäädännön mukaisesti.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi lain niin velvoittaessa tai mikäli lähetät meille materiaalia, jonka sisällön katsotaan olevan lainvastaista.

4.    Suoramarkkinointi sähköisen viestinnän kautta

Ollessasi NutraQ Oy:n asiakas voimme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme tarjouksia ja tuotteitamme koskevia uutisia, joiden arvelemme kiinnostavan sinua. Voit milloin tahansa kieltäytyä jatkuvasta markkinoinnista. Tämän teet helpoiten seuraamalla jokaisen lähetyksen mukana tulevia ohjeita tai ottamalla yhteyttä meihin (ks. yhteystiedot alla).

5.    Turvallisuus

Kaikkia henkilötietoja käsitellään turvallisessa ympäristössä. Käytämme verkkosivuillamme Secure Sockets Layer (SSL) -salausteknologiaa. Tämä on yksi edistyneimmistä verkkotransaktioille tänä päivänä käytettävissä olevista turvallisuusohjelmista. SSL salaa kaikki henkilötietosi niin, ettei tietoja voida lukea internetissä.

6.    Henkilötietojen oikaisu ja poistaminen

NutraQ Oy oikaisee tai poistaa omasta aloitteestaan taikka pyynnöstäsi virheellisiä tai puutteellisia henkilötietoja tai tietoja, joiden käsittelemiseen NutraQ Oy.llä ei ole laillista perustetta.

Henkilötietosi tullaan poistamaan/anonymisoimaan, kun niitä ei enää tarvita yllä kohdassa 1 kuvattuihin tarkoituksiin, ellei NutraQ Oy lain mukaan ole velvollinen säilyttämään tietoja pidempään. Päättyneen asiakassuhteen jälkeen NutraQ Oy arvioi henkilötietojesi jatkokäsittelyn tarpeen. Kaikki henkilötiedot, joita ei enää tarvita käsittelyn tarkoituksiin, tullaan poistamaan/ anonymisoimaan. Mainitun ajankohdan jälkeen henkilötietojesi mahdollinen jatkokäsittely tulee tapahtumaan lain tai nimenomaisen suostumuksesi nojalla.

7.    Säilytysajat

NutraQ Oy ei säilytä henkilötietojasi pidempään kuin mitä on 1 kohdassa mainittujen tarkoitusten kannalta välttämätöntä

8.    Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietää mitä sinua koskevia tietoja käsittelemme, mistä olemme hankkineet tiedot sekä miten tietoja on käytetty. Sinulla on lisäksi oikeus saada kopio sinua koskevista säilyttämistämme tiedoista sekä oikeus vaatia, että henkilötietosi poistetaan, oikaistaan tai että niiden käsittelyä rajoitetaan. Sinulla on lisäksi oikeus vaatia, että meille antamasi henkilötiedot siirretään toiselle oikeushenkilölle (ns. tietojen siirto järjestelmästä toiseen), mikäli käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseemme, sekä jos käsittely tapahtuu automaattisesti. Mikäli sinulla on kysymyksiä käsittelemiemme sinua koskevien tietojen suhteen tai haluat käyttää oikeuksiasi, sinun tulee ottaa meihin kirjallisesti yhteyttä alla olevaan osoitteeseen. Mikäli haluat päivittää henkilötietojasi tai muuttaa viestintätapaa koskevaa valintaasi tai et tulevaisuudessa halua vastaanottaa markkinointi meiltä, voit lähettää kirjallisen vaatimuksen alla olevaan osoitteeseen.

9. Vastuu henkilötiedoista

Henkilötietojesi käsittelystä vastaa:

NutraQ Oy,

PL 4860

00002 Helsinki

asiakaspalvelu@provexin.fi

Mikäli haluat tehdä valituksen henkilötietojesi käsittelystä, voit aina kääntyä valvontaviranomaisen puoleen: Tietosuojavaltuutettu, PL 800, 00521 Helsinki.

10.   Henkilötietokäytännön päivitykset

Voimme muuttaa tätä henkilötietokäytäntöä. Teemme tämän voidaksemme sopeuttaa käytäntömme soveltuvan lainsäädännön sekä soveltuvien puitesopimusten ja kaupallisten tarpeiden muutosten mukaisesti tai voidaksemme tyydyttää asiakkaidemme, markkinointikumppaneidemme sekä palveluntarjoajiemme tarpeita. Päivitetyt versiot muutospäivämäärineen julkaistaan verkkosivuillamme www.provexin.fi, jotta selkeästi käy ilmi milloin viimeisin muutos on tehty.

Henkilötietokäytäntö päivitettiin viimeksi 27.6.2018.

Provexin® A100HF torjuu perinnöllistä hiustenlähtöä

Itsehoito ilman leikkausta

Geeli, jota levität kärsineelle alueelle kahdesti päivässä

Lääketieteellinen tuote, jolla on kliinisesti todistettu vaikutus

Luokiteltu lääkinnällisten laitteiden luokkaan 1 EU: ssa ja testattu Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa Göteborgissa

Ei raportoitu haittavaikutuksia

Provexin™A100HF sisältää vain siitepölyuutetta, ei siitepölyhiukkasten kuoria, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita.