Stian (31): Näin vältin kaljuuntumisen

Tilaa Provexin®A100HF – klikkaa TÄSTÄ!

Stianin (31) suvussa miehillä on tapana kaljuuntua täysin. Lisäksi kaljuuntuminen on alkanut heistä monilla jo murrosiässä.

Käyttämällä säännöllisesti Provexin®A100HF geeliä, Stianille kasvoi kuitenkin suurin osa hiuksista takaisin!

-Ohuet hiukset jo murrosiässä ei ollut mitään herkkua. Se sai minut näyttämään kavereitani paljon vanhemmalta. -Voisi ajatella, että nuorena olisi hienoa näyttää ikäistään vanhemmalta, mutta ei se ihan niin mene ainakaan silloin, kun syynä ovat ohimoilta pakeneva hiusraja ja päälaelle ilmestyvä kalju, lisää Stian.

Stian on kolmen pojan veljessarjan vanhin, ja hänen nuoremmat veljensä alkoivat myös kaljuuntua hyvin nuorella iällä. Stianin kaljuuntuminen ei onneksi edennyt yhtä nopeasti, eikä hiustenlähtöä ollut jatkunut vielä liian kauaa siinä vaiheessa, kun hän kuuli Provexinista.

-Olin lukenut ennen Provexinin kokeilupäätöstäni, että hiusten kasvaminen takaisin olisi epävarmempaa, jos hiustenlähdöstä oli yli 6–7 vuotta. Hiustenlähtö tapahtui kuitenkin hiljalleen, eikä kalju syntynyt yhdessä yössä, joten minulle on onneksi kasvanut paljon hiuksia takaisin, Stian naureskelee.

-Veljeni ovat kaljuuntuneet niin paljon, että he ovat ehkä tottuneet nykyiseen ulkonäköönsä. Luulen kuitenkin, että he harkitsevat Provexinin kokeilua nähtyään, miten se on auttanut minua.

Provexin®A100HF on tutkitusti tehokas apu hiustenlähtöön – tilaa tuote TÄSTÄ!

Stianin mielestä Provexinin käytön aloittaminen oli helppo päätös. Geelin levittäminen on helppoa, se imeytyy hyvin päänahkaan eikä sillä on mitään rekisteröityjä sivuvaikutuksia. Kärsivällisyyttä kuitenkin tarvitaan, sillä hiustenkasvu on pitkä ja hidas prosessi.

-Olin valmistautunut siihen, että muutoksen näkemiseen kuluisi aikaa. Ilahduinkin tosi paljon, kun huomasin muutoksia noin neljän kuukauden käytön jälkeen. Olen nyt käyttänyt geeliä seitsemän kuukauden ajan ja minulla on jo todella paljon hiuksia! Hiukseni ovat aina olleet ohuet, mutta nyt minusta tuntuu, että ne ovat joissakin kohdissa tuuheammat kuin ennen. Nyt pitää vaan jatkaa geelin käyttämistä, jotta hiustenkasvu pysyy tällaisena.

JUURI NYT: Provexin®A100HF -50% edullisemmin – tilaa TÄÄLTÄ!

Tilaa Provexin®A100HF tästä!

Provexin® A100HF torjuu perinnöllistä hiustenlähtöä

Itsehoito ilman leikkausta

Geeli, jota levität kärsineelle alueelle kahdesti päivässä

Lääketieteellinen tuote, jolla on kliinisesti todistettu vaikutus

Luokiteltu lääkinnällisten laitteiden luokkaan 1 EU: ssa ja testattu Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa Göteborgissa

Ei raportoitu haittavaikutuksia

Provexin™A100HF sisältää vain siitepölyuutetta, ei siitepölyhiukkasten kuoria, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita.