Nyhetsbrev

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tuotetietoa ja tarjouksia sähköpostitse Norvitalilta.
15/08/2016
paivi

Tutkitusti tehokas hoito hiustenlähtöön

Markkinoilla on olemassa monia erilaisia valmisteita perinnöllistä hiustenlähtöä vastaan. Kuitenkin useimmat näistä tuotteista, eivät ole kliinisesti testattuja. “Provexin®A100HF valmiste on tässä tapauksessa poikkeus”, sanoo professori Jonas Müntzing.

Jaa artikkeli:

Click here to share through mail. Click here to share through twitter. Click here to share through linkedin. Click here to share through facebook. Click here to share through googleplus.

Tilaa Provexin®A100HF tästä!

 

Yleisin syy hiustenlähtöön on androgeeninen alopecia tai miesten perinnöllinen hiustenlähtö, kuten sitä myös kutsutaan. Nimestään huolimatta, perinnöllisestä hiustenlähdöstä kärsivät myös naiset, mutta eivät kuitenkaan samassa määrin kuin miehet.

 

Provexin®A100HF on tuote, joka tutkitusti tehoaa perinnöllistä hiustenlähtöä vastaan. Tuote on kehitetty Ruotsissa ja sen toimivuutta on testattu käytännössä Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa, Göteborgissa tehdyssä tutkimuksessa, johon osallistui 20 miestä, jotka kärsivät androgeenisesta alopeciasta. Neljän kuukauden hoidon jälkeen havaitsimme koehenkilöillä merkittävää hiustenkasvua määrätyllä päänahan alueella, sanoo Jonas Müntzing.

 

Tutkiaksemme tuotteen toimivuutta edelleen, sitä testattiin saksalaisessa riippumattomassa tutkimuslaitoksessa Berliinissä. Tavoitteena oli selvittää, voiko 26 viikon hoito Provexin®A100HF valmisteella lisätä hiusten kasvua verrattuna lumelääkkeeseen.

 

Tutkimukseen osallistui yhteensä 110 naista ja miestä, jotka kärsivät androgeenisesta alopeciasta eli perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Puolet heistä saivat Provexin®A100HF valmistetta, kun taas toinen puoli sai lumelääkettä. Tuotteiden värissä tai hajussa ei ollut mitään eroavaisuuksia. Tutkimuksesta saatiin mielenkiintoisia tuloksia. Käyttämällä vakiintunutta menetelmää tuloksien analysoinnissa, saatoimme nähdä, että hiusten lukumäärä lisääntyi merkittävästi Provexin®A100HF hoitoa saaneilla verrattuna lumelääkkeeseen, josta ei seurannut minkäänlaista hiustenkasvua.

 

Mikäli hiustenlähtö oli jatkunut jo yli viisi vuotta, niin hoito ei antanut näkyviä tuloksia, ei itse tuotteella tai lumelääkkeellä. Oli ilmeistä, että mitä pidempään androgeenista hiustenlähtöä jo oli ollut, sitä vaikeampi hiusten kasvua oli saada uudelleen käyntiin. Siksi Provexin®A100HF hoito tulisikin aloittaa niin pian kuin huomaa hiustensa kasvun vähentyneen, kertoo Jonas Müntzing.

 

Tutkimuksia:

 

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.