Tutkitusti tehokas hoito hiustenlähtöön

Markkinoilla on olemassa monia erilaisia valmisteita perinnöllistä hiustenlähtöä vastaan. Kuitenkin useimmat näistä tuotteista, eivät ole kliinisesti testattuja. Provexin®A100HF valmiste on tässä tapauksessa poikkeus.

Tilaa Provexin®A100HF tästä puoleen hintaan – nyt vain 14,95€!!

Yleisin syy hiustenlähtöön on androgeeninen alopecia eli miesten perinnöllinen hiustenlähtö, kuten sitä myös kutsutaan. Nimestään huolimatta, perinnöllisestä hiustenlähdöstä kärsivät myös naiset, mutta eivät kuitenkaan samassa määrin kuin miehet.

Kliininen tutkimus

Provexin®A100HF on tuote, joka tutkitusti tehoaa perinnöllistä hiustenlähtöä vastaan. Tuote on kehitetty Ruotsissa ja sen toimivuutta on testattu käytännössä Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa, Göteborgissa tehdyssä tutkimuksessa. Tutkimukseen osallistui 16 miestä iältään 18-40-vuotiaita, jotka kärsivät androgeenisesta alopeciasta eli perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Neljän kuukauden hoidon jälkeen koehenkilöillä havaittiin merkittävää hiustenkasvua määrätyillä päänahan alueilla. Koko tutkimuksen lopputulos oli suorastaan hämmästyttävä: yli puolella tutkimukseen osallistuneista hiustenkasvu lisääntyi yli 50 % ja kolmasosalla hiustenkasvu lisääntyi 100 %.

Provexin®A100HF on tutkitusti tehokas apu hiustenlähtöön – tilaa tuote TÄSTÄ!

Tuotetesti Berliinissä

Tutkiaksemme tuotteen toimivuutta edelleen, sitä testattiin saksalaisessa riippumattomassa tutkimuslaitoksessa Berliinissä. Tavoitteena oli selvittää, voiko 26 viikon hoito Provexin®A100HF valmisteella lisätä hiusten kasvua verrattuna lumelääkkeeseen.

Tuotetestiin osallistui yhteensä 59 naista ja miestä iältään 18-55-vuotiaita, jotka kärsivät androgeenisesta alopeciasta eli perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Puolet heistä saivat Provexin®A100HF valmistetta, kun taas toinen puoli sai lumelääkettä. Tuotteiden värissä tai hajussa ei ollut mitään eroavaisuuksia. Tuotetestistä saatiin mielenkiintoisia tuloksia. Käyttämällä vakiintunutta menetelmää tuloksien analysoinnissa, saatoimme nähdä, että hiusten lukumäärä lisääntyi merkittävästi Provexin®A100HF hoitoa saaneilla verrattuna lumelääkkeeseen, josta ei seurannut minkäänlaista hiustenkasvua.

Mikäli hiustenlähtö oli jatkunut jo yli viisi vuotta, niin hoito ei antanut näkyviä tuloksia, ei itse tuotteella tai lumelääkkeellä. Oli ilmeistä, että mitä pidempään androgeenista hiustenlähtöä jo oli ollut, sitä vaikeampi hiusten kasvua oli saada uudelleen käyntiin. Siksi Provexin®A100HF hoito tulisikin aloittaa niin pian kuin huomaa hiustensa kasvun vähentyneen.

JUURI NYT: Provexin®A100HF -50% edullisemmin – tilaa TÄÄLTÄ!

Tutkimuksia:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

TILAA NYT!

Provexin® A100HF torjuu perinnöllistä hiustenlähtöä

Itsehoito ilman leikkausta

Geeli, jota levität kärsineelle alueelle kahdesti päivässä

Lääketieteellinen tuote, jolla on kliinisesti todistettu vaikutus

Luokiteltu lääkinnällisten laitteiden luokkaan 1 EU: ssa ja testattu Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa Göteborgissa

Ei raportoitu haittavaikutuksia

Provexin™A100HF sisältää vain siitepölyuutetta, ei siitepölyhiukkasten kuoria, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita.