Radiojuontaja ja mediapersoona Esko Eerikäinen löysi avun hiustenlähtöön Provexinista

Radiojuontaja ja mediapersoona Esko Eerikäinen oli pohtinut potentiaalista hiustenlähtöään jo pitkään ja halusi aloittaa hiustenlähdön ehkäisyn ennenkuin se olisi liian myöhäistä. Perehdyttyään markkinoilla oleviin tuotteisiin, hän vaikuttui juurikin Provexinin tehokkuudesta.

“Hiustenlähtöönhän vaikuttaa tosi moni asia perimästä elintapoihin, ja oikeastaan kaikki riskitekijät on läsnä mun tapauksessa”, Esko kuvailee.

Provexin®A100HF -tuotteen käyttö kannattaa aloittaa nimenomaan ensimmäisten hiusten harvenemisen tai lähdön merkkien ilmetessä. Täysin kaljuuntuneeseen päänahkaan hiustenkasvua ei voi enää palauttaa ilman kirurgisia toimenpiteitä.

“Mä oon jo jonkun aikaa miettiny, että nyt alkaa olla ne hetket aloittaa hiustenlähdön ehkäisy, ennenkuin se ois liian myöhäistä”, hän jatkaa.

Hiusten harveneminen muuttaa ulkonäköä, ja voi vaikuttaa itsetuntoon.

“Jotkuthan vetää kaljuks hiusten lähtiessä, mut se on musta vähän radikaalia omalle kohdalle”, Esko naurahtaa.

Kokeile Provexin®A100HF- valmistetta, nyt -50 %! Edistää hiustenkasvua – kliinisesti tutkittu vaikutus. Tilaa tästä nyt vain 14,95 €! 

Provexin®A100HF vakuutti Eskon

Esko päätyi testaamaan juuri Provexin®A100HF sen tieteellisen tutkimustaustan ja helppokäyttöisyyden vuoksi.

“Näitä tuotteitahan on ihan hirveä määrä markkinoilla, mutta Provexin jäi mun mieleen siksi, että sitä on oikeesti tutkittu tieteellisesti ja se näytti olevan helppo käyttää. Ja sitähän se oikeesti on!”, Esko kehuu.

Provexin®A100HF -tuotetta levitetään hiuspohjaan kahdesti päivässä joka päivä. Tuotteen koostumus muistuttaa Eskon mielestä kevyttä kosteusvoidetta, eikä se jätä päänahkaan tahmeaa tai rasvaista tunnetta.

“Vahat ja muut hiusten muotoilutuotteet voi laittaa hiuksiin sen jälkeen ihan normaalisti, eikä Provexin vaikuta niiden tehoon mitenkään”, Esko kuvailee.

Provexin®A100HF -tuotteen teho edellyttää säännöllistä käyttöä joka päivä, kahdesti päivässä. Tuotteen riittävyyden voi varmistaa automaattitoimituksilla, jolloin tuotetta toimitetaan valittu määrä automaattisesti muutaman viikon välein.

“Ei siis tarvii säilöä hirveetä määrää pulloja kotona, mut ei myöskään ole riskiä että tuote loppuisi kesken”, Esko sanoo.

Tutkimuksia:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

TILAA PROVEXIN TÄÄLTÄ NYT -50%!