Lähteekö tukka? Provexin®A100HF-geeli hidastaa hiustenlähtöä ja edistää hiusten uudiskasvua

Ennenaikainen hiustenlähtö johtuu useimmiten androgeenisesta alopeciasta eli miesten perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Onneksi apua ongelmaan on saatavilla.

Provexin®A100HF on tutkitusti tehokas apu hiustenlähtöön – tilaa tuote TÄSTÄ!

Enimmäkseen vaiva kiusaa miehiä, mutta myös naiset saattavat menettää hiuksiaan varhain – jotkut jo kolmekymppisinä. Miehillä sen sijaan 20 ikävuoden korvilla kaljuuntuminen ei ole harvinaista.

Hiustenlähtöä voi kuitenkin hidastaa uudella Provexin®A100HF -valmisteella. Perusteellisessa, 110 koehenkilön tutkimuksessa nimittäin osoitettiin, että puolella ennenaikaisesta hiustenlähdöstä kärsivillä, Provexin®A100HF tuotetta kokeilleilla 18–60-vuotiailla hiusten määrä lisääntyi yli 30 %. Kolmasosa tutkimukseen osallistujista oli naisia.

Koehenkilöiden hiusten määrä laskettiin ja kuvattiin digitaalisesti tutkimuksen aluksi ja päätteeksi. Jo neljän viikon Provexin® A100HF -valmisteen käytön jälkeen, lääkärit pystyivät havaitsemaan huomattavia muutoksia koehenkilöiden hiustenkasvussa. Koehenkilöt itse havaitsivat selkeän eron hiustenkasvussa tuotteen muutaman kuukauden käytön jälkeen.

Tehokas apu hiustenlähtöön – tilaa Provexin®A100HF TÄÄLTÄ!

Provexin®A100HF on Ruotsissa kehitetty ja patentoitu valmiste, joka on luokiteltu EU:ssa lääkinnälliseksi laitteeksi luokassa 1. Valmiste on tarkoitettu nimenomaan androgeenisesta alopeciasta johtuvan perinnöllisen hiustenlähdön itsehoitoon, sillä se parantaa olosuhteita hiusten kasvulle poistamalla karvatuppea tukkivaa likaa (talia, keratiinia, ihojäänteitä).

Provexin®A100HF:n käyttö kannattaa aloittaa heti, kun hiukset alkavat lähteä. Mitä pikemmin hoidon aloittaa, sen todennäköisempää on saada osa hiuksistaan takaisin. Jos hiustenlähdöstä on kulunut vuosikymmen, niiden takaisin kasvun todennäköisyys on pieni, sillä tyhjät karvatupet tuhoutuvat vuosien saatossa kokonaan.

JUURI NYT: Provexin®A100HF -20% edullisemmin – tilaa TÄÄLTÄ!

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

 

TILAA NYT!

Provexin® A100HF torjuu perinnöllistä hiustenlähtöä

Itsehoito ilman leikkausta

Geeli, jota levität kärsineelle alueelle kahdesti päivässä

Lääketieteellinen tuote, jolla on kliinisesti todistettu vaikutus

Luokiteltu lääkinnällisten laitteiden luokkaan 1 EU: ssa ja testattu Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa Göteborgissa

Ei raportoitu haittavaikutuksia

Provexin™A100HF sisältää vain siitepölyuutetta, ei siitepölyhiukkasten kuoria, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita.