Nyhetsbrev

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tuotetietoa ja tarjouksia sähköpostitse Norvitalilta.
Tattooed barber with a bearded bald male client
13/06/2018
paivi

Lähteekö tukka? Provexin®A100HF-geeli hidastaa hiustenlähtöä ja edistää hiusten uudiskasvua

Ennenaikainen hiustenlähtö johtuu useimmiten androgeenisesta alopeciasta eli miesten perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Onneksi apua ongelmaan on saatavilla.

Jaa artikkeli:

Click here to share through mail. Click here to share through twitter. Click here to share through linkedin. Click here to share through facebook. Click here to share through googleplus.

Enimmäkseen vaiva kiusaa miehiä, mutta myös naiset saattavat menettää hiuksiaan varhain – jotkut jo kolmekymppisinä. Miehillä sen sijaan 20 ikävuoden korvilla kaljuuntuminen ei ole harvinaista.

Hiustenlähtöä voi kuitenkin hidastaa uudella Provexin®A100HF -valmisteella. Perusteellisessa, 110 koehenkilön tutkimuksessa nimittäin osoitettiin, että puolella ennenaikaisesta hiustenlähdöstä kärsivillä, Provexin®A100HF tuotetta kokeilleilla 18–60-vuotiailla hiusten määrä lisääntyi yli 30 %. Kolmasosa tutkimukseen osallistujista oli naisia.

Koehenkilöiden hiusten määrä laskettiin ja kuvattiin digitaalisesti tutkimuksen aluksi ja päätteeksi. Jo neljän viikon Provexin® A100HF -valmisteen käytön jälkeen, lääkärit pystyivät havaitsemaan huomattavia muutoksia koehenkilöiden hiustenkasvussa. Koehenkilöt itse havaitsivat selkeän eron hiustenkasvussa tuotteen muutaman kuukauden käytön jälkeen.

Provexin®A100HF on Ruotsissa kehitetty ja patentoitu valmiste, joka on luokiteltu EU:ssa lääkinnälliseksi laitteeksi luokassa 1. Valmiste on tarkoitettu nimenomaan androgeenisesta alopeciasta johtuvan perinnöllisen hiustenlähdön itsehoitoon, sillä se parantaa olosuhteita hiusten kasvulle poistamalla karvatuppea tukkivaa likaa (talia, keratiinia, ihojäänteitä).

Provexin®A100HF:n käyttö kannattaa aloittaa heti, kun hiukset alkavat lähteä. Mitä pikemmin hoidon aloittaa, sen todennäköisempää on saada osa hiuksistaan takaisin. Jos hiustenlähdöstä on kulunut vuosikymmen, niiden takaisin kasvun todennäköisyys on pieni, sillä tyhjät karvatupet tuhoutuvat vuosien saatossa kokonaan.