Palauta hiustenkasvu ilman leikkausta

Mitä voit tehdä, ellet halua käydä läpi hiustensiirtoa tai tilata hiuslisäkettä?

Laajojen tutkimusten ansiosta nykyään on saatavilla hyviä keinoja hiusten kasvun palauttamiseen. Miesten yleisin hiustenlähdön syy (95%) on androgeeninen alopecia. Tämä aiheuttaa pysyvän hiustenlähdön.

Kokeile Provexin®100A alennettuun hintaan. Tilaa tästä!

Voit hoitaa hiustenlähtöä itse kotoa käsin.

Jos kuulut tähän 95% joukkoon, niin nykyään on olemassa lääkinnällinen laite*, joka toimii usealle hiustenlähdöstä kärsivälle. Tämän hoidon voit tehdä kotona, joten kynnys on matalampi kuin hiustensiirrossa, myös kustannus ja riskit ovat pienempiä.

Provexin®A100HF on testattu Sahlgrenskan yliopistosairaalassa Göterborgissa Jan Faergemannin (dermatologian professori) johdolla; hänellä on monen kymmenen vuoden kokemus eri ihosairauksien hoidossa. Tämän lisäksi hän on julkaissut useita artikkeleita aiheesta. Kolmen kuukauden kuluessa voitiin tehdä johtopäätös; hoidon avulla puolet osallistujista olivat saaneet 50 % lisää hiuskasvua, kolmasosalla 100% kasvua.

Lupaavat tulokset testeissä johtivat suureen tutkimukseen, joka tehtiin Berliinissä. Tutkijat totesivat, että geelillä oli huomattavat vaikutukset jo 4 viikon käytön jälkeen, siitä huolimatta, etteivät osallistujat itse huomanneet sitä vielä. On tärkeää, että tuotetta käytetään pitkään, jotta hiusten väri ja laatu saadaan samalle tasolle kuin aiemmin.

On tärkeää aloittaa hoito mahdollisimman nopeasti hiustenlähdön alkaessa. Tutkijat pystyivät toteamaan, että tällä oli suuri merkitys lopputulokseen. Jos hiustenlähdöstä on kulunut vuosikymmen, niiden takaisin kasvun todennäköisyys on pieni, sillä tyhjät karvatupet tuhoutuvat vuosien saatossa kokonaan.

Testaa Provexin®100A alennettuun hintaan. Tilaa tästä!

Lääkinnällinen laite

Provexin®A100HF luokitellaan lääkinnälliseksi laitteeksi. Tuotteella ei ole rekisteröityjä sivuvaikutuksia. Provexin®A100HF teho lakkaa, jos tuotteen käyttö lopetetaan; tästä syystä suositellaan käytön jatkamista hiusten takaisinkasvun jälkeenkin.

Muita keinoja

Hiustensiirto tarkoittaa, että hiuksia siirretään kasvualueilta alueille, joilla potilaalla ei ole hiuksia. Tämä on kallein hoitokeino hiustenkasvun takaisin saamiseksi. On olemassa uusiakin vaihtoehtoja hiuslisäkkeissäkin. On myös aitoja hiuksia, joita voi liimata hiuspohjaan kaljuihin kohtiin; hiukset pysyvät kuudesta yhdeksään viikkoon. Valitettavasti takuuta siitä, että hiukset kestävät, ei ole ja joudut käymään parturissa joka toinen kuukausi huoltamassa hiuksia. Tämä voi tulla kalliiksi vuosien saatossa.

Stimuloi hiustenkasvua.

Hiustensiirrolla sekä lisäkkeellä saat hiuksia haluamaasi kohtiin, mutta nämä eivät estä hiustenlähtöä muilla alueilla. Provexin®A100HF avulla pysäytät kauttaaltaan hiustenlähdön ja edistät hiustenkasvua. Provexin®A100HF on tästä syystä hyvä, helppo ja varma vaihtoehto ilman sivuvaikutuksia heille, jotka kärsivät perinnöllisestä hiustenlähdöstä.

* Provexin®A100HF on rekisteröity lääkinnälliseksi laitteeksi EU:ssa

Tilaa Provexin®A100HF – klikkaa TÄSTÄ!

Tutkimuksia:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Tilaa Provexin®A100HF tästä!

Provexin® A100HF torjuu perinnöllistä hiustenlähtöä

Itsehoito ilman leikkausta

Geeli, jota levität kärsineelle alueelle kahdesti päivässä

Lääketieteellinen tuote, jolla on kliinisesti todistettu vaikutus

Luokiteltu lääkinnällisten laitteiden luokkaan 1 EU: ssa ja testattu Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa Göteborgissa

Ei raportoitu haittavaikutuksia

Provexin™A100HF sisältää vain siitepölyuutetta, ei siitepölyhiukkasten kuoria, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita.