Palauta hiustenkasvu ilman leikkausta

Onko sinullakin hiustenlähtöä? Ja oletko jo usein miettinyt, mitä voisit tehdä ehkäistäksesi sitä, ellet halua käydä läpi hiustensiirtoa tai tilata hiuslisäkettä?

Laajojen tutkimusten ansiosta nykyään on saatavilla muitakin hyviä keinoja hiusten kasvun palauttamiseen. Miesten yleisin hiustenlähdön syy (95%) on androgeeninen alopecia eli perinnöllinen hiustenlähtö. Tämä aiheuttaa pysyvän hiustenlähdön.

Provexinin avulla pystyt edistämään hiustenkasvuasi helposti, turvallisesti ja edullisesti. Provexin®A100HF on Ruotsissa kehitetty tuote, joka tutkitusti tehoaa perinnölliseen hiustenlähtöön. Provexin®A100HF luokitellaan EU:ssa lääkinnälliseksi tuotteeksi* eikä sillä ole mitään rekisteröityjä sivuvaikutuksia. Sen teho lakkaa, jos tuotteen käyttö lopetetaan; tästä syystä suositellaan käytön jatkamista hiusten takaisinkasvun jälkeenkin.

Kokeile Provexin®100A alennettuun hintaan. Tilaa tästä!

Voit hoitaa hiustenlähtöä itse kotoa käsin.

Jos kuulut tähän 95% joukkoon, niin nykyään on olemassa lääkinnällinen tuote*, joka toimii usealle hiustenlähdöstä kärsivälle. Tämän hoidon voit tehdä kotona, joten kynnys on matalampi kuin hiustensiirrossa, myös kustannus ja riskit ovat pienempiä.

Provexin®A100HF vaikutusta on tutkittu Sahlgrenskan yliopistosairaalassa Göterborgissa Jan Faergemannin (dermatologian professori) johdolla; hänellä on monen kymmenen vuoden kokemus eri ihosairauksien hoidossa. Tämän lisäksi hän on julkaissut useita artikkeleita aiheesta. Tutkimukseen osallistui 16 miestä, jotka kärsivät androgeenisesta alopeciasta eli perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Neljän kuukauden kuluessa, minkä aikaa tutkimus kesti, voitiin tehdä johtopäätös; Provexin-hoidon avulla puolella osallistujista hiusten kasvu lisääntyi 50 %  ja kolmasosalla jopa 100%.

Lupaavat tulokset Göteborgin kliinisestä tutkimuksesta johtivat tuotetestiin, mikä tehtiin Berliinissä. Siihen osallistui 59 naista ja miestä iältään 18-55-vuotiaita. Tutkijat totesivat, että geelillä oli huomattavat vaikutukset jo 4 viikon käytön jälkeen, siitä huolimatta, etteivät osallistujat itse huomanneet sitä vielä. On tärkeää, että tuotetta käytetään pitkään, jotta hiusten väri ja laatu saadaan samalle tasolle kuin aiemmin ennen hiustenlähdön alkamista.

On myöskin tärkeää aloittaa hoito mahdollisimman nopeasti hiustenlähdön alkaessa. Tutkijat pystyivät toteamaan, että tällä oli suuri merkitys lopputulokseen. Jos hiustenlähdöstä on kulunut vuosikymmen, niiden takaisin kasvun todennäköisyys on pieni, sillä tyhjät karvatupet tuhoutuvat vuosien saatossa kokonaan.

Testaa Provexin®100A alennettuun hintaan. Tilaa tästä!

 

Muita keinoja

Hiustensiirto tarkoittaa, että hiuksia siirretään kasvualueilta alueille, joilla potilaalla ei ole hiuksia. Tämä on kallein hoitokeino hiustenkasvun takaisin saamiseksi. On olemassa uusiakin vaihtoehtoja hiuslisäkkeissäkin. On myös aitoja hiuksia, joita voi liimata hiuspohjaan kaljuihin kohtiin; hiukset pysyvät kuudesta yhdeksään viikkoon. Valitettavasti takuuta siitä, että hiukset kestävät, ei ole ja joudut käymään parturissa joka toinen kuukausi huoltamassa hiuksia. Tämä voi tulla kalliiksi vuosien saatossa.

Stimuloi hiustenkasvua.

Hiustensiirrolla sekä lisäkkeellä saat hiuksia haluamaasi kohtiin, mutta nämä eivät estä hiustenlähtöä muilla alueilla. Provexin®A100HF avulla pysäytät kauttaaltaan hiustenlähdön ja edistät hiustenkasvua. Provexin®A100HF on tästä syystä hyvä, helppo ja varma vaihtoehto ilman sivuvaikutuksia heille, jotka kärsivät perinnöllisestä hiustenlähdöstä.

* Provexin®A100HF on rekisteröity lääkinnälliseksi laitteeksi EU:ssa

Tilaa Provexin®A100HF – klikkaa TÄSTÄ!

Tutkimuksia:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Tilaa Provexin®A100HF tästä!

Provexin® A100HF torjuu perinnöllistä hiustenlähtöä

Itsehoito ilman leikkausta

Geeli, jota levität kärsineelle alueelle kahdesti päivässä

Lääketieteellinen tuote, jolla on kliinisesti todistettu vaikutus

Luokiteltu lääkinnällisten laitteiden luokkaan 1 EU: ssa ja testattu Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa Göteborgissa

Ei raportoitu haittavaikutuksia

Provexin™A100HF sisältää vain siitepölyuutetta, ei siitepölyhiukkasten kuoria, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita.