Yleisin hiustenlähdön syy (95%) on androgeeninen alopecia

Alkavatko hiuksesi harvenemaan? Siinä tapauksessa voit olla yksi monista joka kärsii  perinnöllisestä hiustenlähdöstä ( androgeeninen alopecia ), joka on tavallisin syy miesten hiustenlähdölle. Moni ei kuitenkaan tiedä, että sille voi tehdä jotain. Perinnöllistä kaljuuntumista ei koeta sairaudeksi, koska se on niin tavallista. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että hiustupet ovat yliherkkiä mieshormoneille ja tämä herkkyys on perinnöllistä.

Ratkaisu on yksinkertainen ja sivuvaikutukseton.

Androgeeninen Alopecia on siis perinnöllinen, mutta hormonit vaikuttavat siihen myös joten osa pojista / miehistä huomaa jo teini-iässä hiusten harvenevan, jolloin hiusraja siirtyy vähitellen taaksepäin paljastaen päänahan. Onneksi hiustenlähtöön on apua saatavilla.

Kyllä, haluan tilata Provexin®A100HF

Voinko todellakin saada hiukseni takaisin?

Provexin®A100HF on lääkinnällinen laite* ja sisältää 1,5-pentandiol, patentoitua siitepölyä A100, sekä  mikroravintoaineet E-vitamiini, Biotiini ja sinkkiä. Geeliä hierotaan hoidettaville alueille kahdesti päivässä.

Provexin®A100H sisältää ainesosia, jotka luovat androgeenisesta alopeciasta kärsivien päänahkaan suotuisat kasvuolosuhteet hiuksille ja tuote lisää ihon uloimman kerroksen vesipitoisuutta ja auttaa siten liuottamaan hiustuppea mahdollisesti tukkivia aineita, kuten kuolleita ihosoluja ja talia. Käsittelyssä hiustenkasvu voi palautua normaaliksi. Ensimmäiset hiukset, jotka alkavat näkymään ovat usein pehmeitä ja värittömiä, mutta vähitellen ne kasvavat normaalin väriseksi ja – laatuiseksi. Näkyvät tulokset riippuvat myös käyttäjän lähtötilanteesta, eli kuinka paljon hiuksia on käsittelyn alkaessa. Meillä on useita tyytyväisiä asiakkaita ja tästä voit lukea  Stian Øvretveit-Heimtun tarinan.

Tuotetestejä-

Tuotetestejä on tehty Ruotsissa, Saksassa sekä Intiassa.- yhteensä 100 testihenkilöllä. Tulokset on saatu laskemalla hiusten määrä, ennen – ja jälkeen kuvista sekä itsearvioista ja tulosten mukaan lähemmäs 60 % testihenkilöistä hiustenkasvu lisääntyi. Jotkut kokivat jo 2 viikon käytön jälkeen vaikutuksia, mutta useimmilla kesti 2-3 kuukauta ennenkuin huomasivat vaikutuksia.

Tutkimus:

Jan Faegermann, dermatologian professori johti tutkimusta Sahlgrenskan yliopistollisella sairaalassa Göterborgissa. Hänellä on kymmenien vuosien kokemus erilaisten ihosairauksien hoitamisesta ja hän on julkaissut useita tämän alan eri tutkimuksia. Tutkimukseen osallistui 20 koehenkilöä iältään 18-20 vuotta.. Geeliä käytettiin kahdesti päivässä 4 kuukauden aikana. 16 henkilöä toteuttivat koko testiajan ja vaikutukset olivat huomattavat, 50 % koehenkilöistä hiustenkasvu lisääntyi enemmän kuin 50 % , kolmasosalla 100%

Kyllä, kiitos! Haluan tilata nyt alennettuun hintaan 16,60€

Aloita samantien!

Jos hiustenlähtö on alkanut jo tovi sitten, voi olla hyvä aloittaa niin pian kuin mahdollista. Provexin®A100HF voi vaikuttaa sekä ennaltaehkäisevästi, että palauttaa hiustenkasvun..  Tuote ei paranna androgeenista kaljuutumista, eli hoidon teho loppuu kun hoito lopetetaan.

*Provexin®A100HF on luokiteltu lääkinnälliseksi laitteeksi luokassa 1 Eu:ssa.

Tutkimus:
Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Tilaa Provexin®A100HF tästä!