Yleisin hiustenlähdön syy (95%) on androgeeninen alopecia

Alkavatko hiuksesi harvenemaan? Siinä tapauksessa voit olla yksi monista joka kärsii  perinnöllisestä hiustenlähdöstä ( androgeeninen alopecia ), joka on tavallisin syy miesten hiustenlähdölle. Moni ei kuitenkaan tiedä, että sille voi tehdä jotain. Perinnöllistä kaljuuntumista ei koeta sairaudeksi, koska se on niin tavallista. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että hiustupet ovat yliherkkiä mieshormoneille ja tämä herkkyys on perinnöllistä.

Ratkaisu on yksinkertainen ja sivuvaikutukseton.

Androgeeninen Alopecia on siis perinnöllinen, mutta hormonit vaikuttavat siihen myös joten osa pojista / miehistä huomaa jo teini-iässä hiusten harvenevan, jolloin hiusraja siirtyy vähitellen taaksepäin paljastaen päänahan. Onneksi hiustenlähtöön on apua saatavilla.

Kyllä, haluan tilata Provexin®A100HF

Voinko todellakin saada hiukseni takaisin?

Provexin on lääkinnällinen tuote ja sisältää 1,5-pentandiol, patentoitua siitepölyä A100, sekä  mikroravintoaineet E-vitamiini, Biotiini ja sinkkiä. Geeliä hierotaan hoidettaville alueille kahdesti päivässä.

Provexin®A100H sisältää ainesosia, jotka luovat androgeenisesta alopeciasta kärsivien päänahkaan suotuisat kasvuolosuhteet hiuksille ja tuote lisää ihon uloimman kerroksen vesipitoisuutta ja auttaa siten liuottamaan hiustuppea mahdollisesti tukkivia aineita, kuten kuolleita ihosoluja ja talia. Provexin-hoidon vaikutuksesta hiustenkasvu voi palautua normaaliksi. Ensimmäiset hiukset, jotka alkavat näkymään ovat usein pehmeitä ja värittömiä, mutta vähitellen ne kasvavat normaalin väriseksi ja – laatuiseksi. Näkyvät tulokset riippuvat myös käyttäjän lähtötilanteesta, eli kuinka paljon hiuksia on käsittelyn alkaessa. Meillä on useita tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat saaneet hyviä tuloksia hiustenkasvuun Provexinin avulla.

Kliininen tutkimus

Jan Faegermann, dermatologian professori johti Provexinilla tehtyä tutkimusta Sahlgrenskan yliopistollisella sairaalassa Göterborgissa. Hänellä on kymmenien vuosien kokemus erilaisten ihosairauksien hoitamisesta ja hän on julkaissut useita tämän alan eri tutkimuksia. Provexin-tutkimukseen osallistui 16 koehenkilöä iältään 18-40 vuotta. Geeliä levitettiin kahdesti päivässä päänahan alueelle 4 kuukauden ajan. Puolella koehenkilöistä hiustenkasvu lisääntyi enemmän kuin 50 %  ja kolmasosalla jopa 100%.

Tuotetesti Berliinissä

Tutkiaksemme tuotteen toimivuutta edelleen, sitä testattiin saksalaisessa riippumattomassa tutkimuslaitoksessa Berliinissä. Tavoitteena oli selvittää, voiko 26 viikon hoito Provexin®A100HF valmisteella lisätä hiusten kasvua verrattuna lumelääkkeeseen.

Tuotetestiin osallistui yhteensä 59 naista ja miestä iältään 18-55-vuotiaita, jotka kärsivät androgeenisesta alopeciasta eli perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Puolet heistä saivat Provexin®A100HF valmistetta, kun taas toinen puoli sai lumelääkettä. Tuotteiden värissä tai hajussa ei ollut mitään eroavaisuuksia. Tuotetestistä saatiin mielenkiintoisia tuloksia. Käyttämällä vakiintunutta menetelmää tuloksien analysoinnissa, saatoimme nähdä, että hiusten lukumäärä lisääntyi merkittävästi Provexin®A100HF hoitoa saaneilla verrattuna lumelääkkeeseen, josta ei seurannut minkäänlaista hiustenkasvua.

Kyllä, kiitos! Haluan tilata Provexinin nyt puoleen hintaan 14,95€!

Aloita samantien!

Jos hiustenlähtö on alkanut jo tovi sitten, voi olla hyvä aloittaa niin pian kuin mahdollista. Provexin®A100HF voi vaikuttaa sekä ennaltaehkäisevästi, että palauttaa hiustenkasvun..  Tuote ei paranna androgeenista kaljuutumista, eli hoidon teho loppuu kun hoito lopetetaan.

*Provexin®A100HF on luokiteltu lääkinnälliseksi laitteeksi EU:ssa luokkaan 1.

Tutkimus:
Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Tilaa Provexin®A100HF tästä!