Hiustenlähtöä? Parturi-kampaajana toimiva Risto Kiiski suosittelee Provexinia perinnölliseen hiustenlähtöön

On tosiasia, että useimmat miehet kärsivät hiustenlähdöstä ennemmin tai myöhemmin. Jo parikymppisenä kaljuuntuminen ei sekään ole harvinaista. Hiusten harventuminen alkaa noin puolella miehistä ennen kuin he ovat täyttäneet 50 vuotta, mutta tässä on paljon yksilöllisiä eroja. Useimmilla nuorilla miehillä on nimittäin vähintään yksi kaveri, jonka hiusraja on alkanut vetäytyä ohimoilta jo huomattavasti nuorempana.

Hiusten ohentuessa hiljalleen, hiusraja pakenee ohimoilta taaksepäin ja päälaki alkaa paljastua. Syynä tähän on todennäköisesti androgeeninen alopecia eli perinnöllinen hiustenlähtö. Suurimmassa osassa tapauksista (95 %) miesten hiustenlähtö on perinnöllistä, mutta perintötekijöiden lisäksi tähän vaikuttavat myös ikä ja hormonit. Onneksi apua ongelmaan on kuitenkin saatavilla täysin ilman sivuvaikutuksia.

Parturi-kampaaja Risto Kiiski suosittelee hiustenlähtöön Provexinia.

Useimmat miehet, jotka kaljuuntuvat kärsivät perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Näitä miesasiakkaita olen kohdannut työssäni paljon, mutta onneksi tähän ongelmaan on olemassa helppo kotihoitokeino. Se vaatii tuotteen, joka on kehitetty hoitamaan juuri tämäntyyppistä hiustenlähtöä, kertoo Risto. Muista, että hiustenkasvu vie aikaa, joten ole kärsivällinen. Voi kestää useamman kuukauden ennenkuin tulokset näkyvät, Risto jatkaa.

Kokeile Provexin®A100HF- valmistetta, nyt -50 %! Edistää hiustenkasvua – kliinisesti tutkittu vaikutus.

Provexin on kehitetty Ruotsissa ja se tehoaa perinnölliseen hiustenlähtöön. Hiuspohjaan levitettävä geeli on helppokäyttöinen ja turvallinen itsehoitotuote. Tuotteen käyttö edellyttää kuitenkin kärsivällisyyttä ja periksiantamattomuutta, mutta monet miehet ovat huomanneet, että tämä tuottaa tulosta. Provexinilla® ei ole todettu olevan mitään sivuvaikutuksia.

Aloita hoito ajoissa, niin saat parhaimmat tulokset

Mitä varhemmin Provexin®A100HF -hoidon aloittaa, sitä paremmat ovat myös tulokset. Jo vuosikymmenen ajan kaljuina olleiden mahdollisuudet saada hiuksensa takaisin ovat kuitenkin pienet. Tämä johtuu siitä, että pitkään tyhjänä olleet hiustupet tuhoutuvat lopulta kokonaan. Siksi hoito on syytä aloittaa heti sen jälkeen, kun hiukset alkavat harventua. Paras teho saavutetaan alueilla, joilla hiustenlähtöä on ollut alle viisi vuotta. Tulosten seuraamiseksi käyttäjiä suositellaan otattamaan kuva hiuksistaan kerran kuukaudessa. Näin heidän on helppo todeta valmisteen teho.

Tutkimuksia:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

TILAA PROVEXIN TÄÄLTÄ NYT -50%!