Lähteekö tukka? Näin voit edistää hiustenkasvuasi

Ennenaikainen hiustenlähtö johtuu useimmiten androgeenisesta alopeciasta eli miesten perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Enimmäkseen vaiva kiusaa miehiä, mutta myös naiset saattavat menettää hiuksiaan varhain – jotkut jo kolmekymppisinä. Miehillä sen sijaan 20 ikävuoden korvilla kaljuuntuminen ei ole harvinaista. Onneksi apua ongelmaan on saatavilla.

Provexin®A100HF on Ruotsissa kehitetty ja patentoitu valmiste, joka on luokiteltu EU:ssa lääkinnälliseksi laitteeksi luokassa 1. Valmiste on tarkoitettu nimenomaan androgeenisesta alopeciasta johtuvan perinnöllisen hiustenlähdön itsehoitoon, sillä se parantaa olosuhteita hiusten kasvulle poistamalla karvatuppea tukkivaa likaa (talia, keratiinia, ihojäänteitä).

Tilaa Provexin®A100HF – klikkaa TÄSTÄ!

Kliininen tutkimus

Provexinin avulla voit siis taistella perinnöllistä hiustenlähtöä vastaan. Tuote on kehitetty Ruotsissa ja sen toimivuutta on testattu käytännössä Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa, Göteborgissa tehdyssä tutkimuksessa. Tutkimukseen osallistui 16 miestä iältään 18-40-vuotiaita, jotka kärsivät androgeenisesta alopeciasta eli perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Neljän kuukauden hoidon jälkeen koehenkilöillä havaittiin merkittävää hiustenkasvua määrätyillä päänahan alueilla.

Tuotetesti Berliinissä

Tutkiaksemme tuotteen toimivuutta edelleen, sitä testattiin saksalaisessa riippumattomassa tutkimuslaitoksessa Berliinissä. Tavoitteena oli selvittää, voiko 26 viikon hoito Provexin®A100HF valmisteella lisätä hiusten kasvua verrattuna lumelääkkeeseen.

Tuotetestiin osallistui yhteensä 59 naista ja miestä iältään 18-55-vuotiaita, jotka kärsivät androgeenisesta alopeciasta eli perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Puolet heistä saivat Provexin®A100HF valmistetta, kun taas toinen puoli sai lumelääkettä. Tuotteiden värissä tai hajussa ei ollut mitään eroavaisuuksia. Tuotetestistä saatiin mielenkiintoisia tuloksia. Käyttämällä vakiintunutta menetelmää tuloksien analysoinnissa, saatoimme nähdä, että hiusten lukumäärä lisääntyi merkittävästi Provexin®A100HF hoitoa saaneilla verrattuna lumelääkkeeseen, josta ei seurannut minkäänlaista hiustenkasvua.

JUURI NYT: Provexin®A100HF -50% edullisemmin – tilaa TÄÄLTÄ!

Provexin®A100HF:n käyttö kannattaa aloittaa heti, kun hiukset alkavat lähteä. Mitä pikemmin hoidon aloittaa, sen todennäköisempää on saada osa hiuksistaan takaisin. Jos hiustenlähdöstä on kulunut vuosikymmen, niiden takaisin kasvun todennäköisyys on pieni, sillä tyhjät karvatupet tuhoutuvat vuosien saatossa kokonaan.

 

Tutkimuksia:

 

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

 

 

Tilaa Provexin®A100HF tästä!

Provexin® A100HF torjuu perinnöllistä hiustenlähtöä

Itsehoito ilman leikkausta

Geeli, jota levität kärsineelle alueelle kahdesti päivässä

Lääketieteellinen tuote, jolla on kliinisesti todistettu vaikutus

Luokiteltu lääkinnällisten laitteiden luokkaan 1 EU: ssa ja testattu Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa Göteborgissa

Ei raportoitu haittavaikutuksia

Provexin™A100HF sisältää vain siitepölyuutetta, ei siitepölyhiukkasten kuoria, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita.