Ikävuosia 35, mutta päälaelta vanhempi?

Harvemmin haluaa tulla kaljuksi nuoressa iässä. Se pieni vaalea läntti päälaella muistuttaa siitä että hiustenlähtö on alkanut. Mutta on olemassa keino saada hiukset takaisin helppokäyttöisellä tuotteella; kolmella yksinkertaisella askeleella.

Tehokas apu hiustenlähtöön – tilaa Provexin®A100HF TÄÄLTÄ!

 

  1. Tilaa Provexin®A100HF klikkaamalla tästä
  2. Saatuasi tuotteen kotiisi, hierot tuotetta hiustenlähdöstä kärsiville alueille kahdesti päivässä ennen hiusten normaalia muotoilua.
  3. Malttia – muutaman kuukauden käytön jälkeen huomaat hiusten kasvaneen takaisin , 5-7 kuukauden päästä ystäväsi ja perheesi huomaavat jo eron.

Perinnöllisen kaljuuntumiseen hoito on hyvä aloittaa heti kun huomaa hiustenlähdön alkaneen, silloin mahdollisuudet toivottuun tulokseen on suuremmat!

Tuote toimitetaan geelinä pumppupullossa joten tuote on helposti annosteltavissa ja käyttää. Voit käyttää normaalisti muotoilutuotteita .

Tilaa Provexin®100A100HF tänään ja saat alennusta enimmäisestä toimituksesta, ei sitoutumisaikaa . 14 vuorokauden täysi palautusoikeus.

 

 

Tilaa Provexin®A100HF tästä!

Provexin® A100HF torjuu perinnöllistä hiustenlähtöä

Itsehoito ilman leikkausta

Geeli, jota levität kärsineelle alueelle kahdesti päivässä

Lääketieteellinen tuote, jolla on kliinisesti todistettu vaikutus

Luokiteltu lääkinnällisten laitteiden luokkaan 1 EU: ssa ja testattu Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa Göteborgissa

Ei raportoitu haittavaikutuksia

Provexin™A100HF sisältää vain siitepölyuutetta, ei siitepölyhiukkasten kuoria, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita.