Nyhetsbrev

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tuotetietoa ja tarjouksia sähköpostitse Norvitalilta.
Close up horizontal portrait of a serious man with beard isolated on white background
27/06/2018
paivi

Hiustenlähtöön ei ole pakko alistua

Miehillä hiustenlähtö on yleinen vaiva. Useimmiten syynä hiustenlähtöön on androgeeninen alopecia eli perinnöllinen hiustenlähtö. Myös naisilla hiustenlähtö etenkin vaihdevuosien aikana on yleistä.

Jaa artikkeli:

Click here to share through mail. Click here to share through twitter. Click here to share through linkedin. Click here to share through facebook. Click here to share through googleplus.

Miestyyppinen hiustenlähtö eli androgeeninen alopecia on perinnöllistä. Katse omiin vanhempiin riittää kertomaan, kuinka todennäköistä kaljuuntuminen tulee omalla kohdalla olemaan. Osalla miehiä hiukset ohenevat jo parikymppisenä, ja joka kolmannella neljäkymmentä vuotta täyttäneellä on hiukset harventuneet.

Miestyyppinen kaljuuntuminen käynnistyy useimmiten väistyvänä hiusrajana, jossa hiukset lähtevät aluksi otsan molemmilta puolilta ja ohimoilta. Sen jälkeen hiukset ohenevat hiljalleen myös päälaelta. Kaljuuntumisen prosessi kestää tyypillisesti vuosia ja jopa vuosikymmeniä.

Hormonitasojen muutokset aiheuttavat myös naisille hiustenlähtöä vaihdevuosien jälkeen. Jopa viisitoista prosenttia viisikymppisistä naisista kärsii miestyyppisestä hiustenlähdöstä eli androgeenisesta alopeciasta.  Naisilla hiustenlähtö etenee miehiä hitaammin ja väistyvän hiusrajan sijaan ohentumista tapahtuu tasaisesti kaikkialta.

Hiustenlähtöön ei ole pakko alistua

Ainoa täysin varma ratkaisu hiustenlähtöön on turvautua hiustensiirtoon. Se on kirurginen toimenpide ja kallis: kustannukset nousevat tuhansiin ja jopa kymmeniintuhansiin euroihin. Edullinen ja helppo vaihtoehto hiustenlähdön ehkäisyyn on kokeilla Provexin® A100HF -geeliä. Se on uusi lääkinnällinen tuote, joka sisältää 1,5-pentandiolia ja A100-siitepölyuutetta, sekä E-vitamiinia, biotiinia ja sinkkiä. Geelin levitys hiustenlähdöstä kärsiville alueille on helppoa eikä valmiste aiheuta mitään sivuvaikutuksia.

Miten Provexin® vaikuttaa?

Provexin® A100HF liuottaa ja poistaa karvatuppea tukkivaa likaa: talia, keratiinia ja ihonjäänteitä. Samalla se edistää ravinteiden kulkeutumista karvatuppeen ja luo paremmat edellytykset hiustenkasvulle.

Provexinin on kliinisesti todistettu edistävän hiustenkasvua. Esimerkiksi Göteborgissa Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa suoritetussa tutkimuksessa hiusten kasvun todettiin lisääntyvän 50 %:lla koehenkilöistä, jotka käyttivät Provexin® A100HF -geeliä perinnölliseen hiustenlähtöön.

Toiseen, Berliinissä järjestettyyn tutkimukseen osallistui 110 koehenkilöä iältään 18 ja 60 vuoden välillä. Kaikki koehenkilöt kärsivät ennenaikaisesta hiustenlähdöstä. Puolet tutkimukseen osallistuneista sai Provexin® A100HF -geeliä ja puolet lumevalmistetta. Jo neljän viikon käytön jälkeen pystyivät lääkärit havaitsemaan muutoksia koehenkilöiden hiustenkasvussa; koehenkilöt itse huomasivat eron selkeästi käytettyään valmistetta muutaman kuukauden ajan.

Miksi et kokeilisi Provexinia?

Provexin on helppokäyttöinen geeli, joka imeytyy hyvin päänahkaan. Provexin on käytössä edullinen: 30 ml:n pakkaus riittää yleensä noin kuukaudeksi ja hintaa sillä on vain parisenkymmentä euroa. Voit jatkaa tavalliseen tapaan haluamiesi hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden käyttöä. Ja mitä aiemmin aloitat taistelun hiustenlähtöä vastaan, sitä varmemmin onnistut.

Se, miten nopeasti Provexin vaikuttaa, on yksilöllistä. Varmimmin tulokset näkyvät ja tuntuvat puolen vuoden säännöllisen käytön jälkeen – joillakin tulokset ovat havaittavissa jo muutamassa kuukaudessa. Muista, että Provexin A100HF® ei paranna androgeenista kaljuuntumista, eli teho loppuu, kun hoito lopetetaan.

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.