Nyhetsbrev

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tuotetietoa ja tarjouksia sähköpostitse Norvitalilta.
Handsome unshaven man looking into the mirror in bathroom
27/10/2016
paivi

Apua ennenaikaiseen hiustenlähtöön

Monella meistä hiukset harvenevat iän myötä, ja useimmat miehet kaljuuntuvat ennemmin tai myöhemmin. Toisilla kaljuuntuminen alkaa jo teini-iässä. Taipumus on selvästi perinnöllinen. Ennenaikaisen hiustenlähdön riski kasvaa, jos omille vanhemmille on käynyt samoin.

Jaa artikkeli:

Click here to share through mail. Click here to share through twitter. Click here to share through linkedin. Click here to share through facebook. Click here to share through googleplus.

Tilaa Provexin®A100HF tästä!

 

Todistetusti tehokas valmiste

 

Ruotsissa kehitetty Provexin®A100HF on uusi, EU:ssa lääkinnälliseksi laitteeksi luokkaan 1 luokiteltu tuote, jolla on todistettua vaikutusta perinnölliseen hiustenlähtöön. Göteborgissa ja Berliinissä tehdyissä tutkimuksissa osoitettiin, että Provexinia käyttäneiden koehenkilöiden hiusten määrä lisääntyi selvästi.

 

Alustavaan tutkimukseen Göteborgissa otti osaa 20 henkilöä ja Berliinissä toteutettuun lisätutkimukseen 110 potilasta, joista kolmannes oli naisia. Iältään koehenkilöt olivat 18–60-vuotiaita, ja kaikki heistä kärsivät perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Tutkimusta johti dermatologian professori Jan Faergemann Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa Göteborgissa. Hänellä on kymmenien vuosien kokemus erilaisten ihosairauksien hoitamisesta ja hän on julkaissut useita tämän alan eri tutkimuksia.

 

Lääkärit pystyivät näkemään neljän tutkimusviikon aikana merkittäviä eroja Provexin®A100HF -valmistetta kokeilleiden 50 prosentin sekä lumelääkettä saaneiden 50 prosentin hiuksissa. Provexin®A100HF-valmistetta käyttäneillä hiusten määrä kasvoi peräti 32 prosenttia. Poikkeuksetta nämä koehenkilöt myös tunsivat hiustensa määrän lisääntyneen.

 

Apua nuorena kaljuuntumiseen

 

Joidenkin miesten hiustenlähtö alkaa jo teini-iässä. Ensin hiusraja karkaa ylöspäin muodostaen ohimoille paljaita lahdekkeita, ja vuosien saatossa päälaki kaljuuntuu kokonaan. Moni mies kokee hiustenlähdön erittäin kiusalliseksi ongelmaksi. Etenkin parikymppisinä kaljuuntuvat etsivät kuumeisesti apua kiusalliseen vaivaan. 

 

Provexin®A100HF -valmistetta suositellaan käytettäväksi aamuin illoin. Geelimäinen tuote levittyy helposti eikä tahmaa.

 

Provexinin käyttäjät ovat antaneet valmisteesta positiivista palutetta. Mahdollisimman tehokkaiden tulosten saamiseksi hoito tulisi kuitenkin aloittaa heti silloin, kun hiukset alkavat harveta. Jos hiusten lähdöstä on kulunut jo vuosikymmen, niiden takaisin kasvun todennäköisyys on pieni. Tyhjät karvatupet tuhoutuvat kokonaan vuosien saatossa. Siksi Provexin-hoito kannattaa aloittaa välittömästi hiustenlähtöongelman ilmaannuttua.

 

Tutkimuksia:

 

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.