Nyhetsbrev

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tuotetietoa ja tarjouksia sähköpostitse Norvitalilta.
26/08/2015
johanna

Tilaus- ja toimitusehdot

Jaa artikkeli:

Click here to share through mail. Click here to share through twitter. Click here to share through linkedin. Click here to share through facebook. Click here to share through googleplus.

 

Tiesitkö, että Norvitalin asiakkaana voit:

 

  • Maksaa laskulla
  • Sinulla ei ole sitoutumisaikaa
  • Sinulla on 14 päivän palautusoikeus

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen kirjeenä tai maksikirjeenä. Maksikirje jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai -laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja voit noutaa lähetyksen postista. Toimitamme tuotteita Suomeen.

Toimitusaika

Ensimmäisten tuotteiden toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Jatkossa saat uuden lähetyksen automaattisesti tilaussopimuksessasi sovituin välein. Voit halutessasi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia juuri sinulle sopivan toimitusvälin tuotteillesi. Toimitus on sinulle aina ilmainen.

Maksutapa

Lähetämme laskun tilaamiesi tuotteiden mukana etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Viivästyskorko määräytyy lain mukaisesti. Mikäli et maksa tilaustasi ajallaan, veloitamme jokaisesta maksumuistutuksesta 5 euroa. Kahden maksuhuomautuksen jälkeen lasku siirtyy perintään.

Asiakkuus

Asiakassuhde syntyy, kun tilaat tuotteitamme. Tilaamalla tuotteet hyväksyt nämä ehdot. Voit koska tahansa muuttaa toimitusaikaa, tauottaa tai lakkauttaa tilauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Muista ilmoittaa asiakasnumerosi, nimesi ja osoitteesi. Asiakkaan on oltava yli 18-vuotias.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaukseesi ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä maanantaista perjantaihin klo 8.30 – 16.30.
Asiakaspalvelun ilmaispuhelin: 0800 413 717. Sähköposti: asiakaspalvelu@provexin.fi 

Tuotteiden palauttaminen

Sinulla on ensimmäisen tuotelähetyksesi osalta 14 päivän täysi palautusoikeus. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin ns. asiakaspalautuksena. Palautusosoite on Asiakaspalautus Norvital AS, PL 5630, 00002 Helsinki. Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja käyttämättömiä. Mikäli sinulla on viallinen tuote, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Osoitteenmuutos

Ilmoita meille mahdollisimman nopeasti uusi osoitteesi, jotta tuotteet löytävät ajoissa uuteen osoitteeseesi.

Henkilötiedot

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käsitellä suoramarkkinointitarkoituksissa henkilötietolain mukaisesti. Rekisteriselosteen löydät internetsivuiltamme www.norvital.fi. Henkilötietosi tallennetaan NutraQ AS:n asiakasrekisteriin. Henkilötietojasi voidaan siirtää markkinointitarkoituksiin Norvitalin emoyhtiön NutraQ AS:n ja sen tytäryhtiöiden käyttöön.

Ehtojen voimassaolo ja muutokset

Toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Norvital voi tehdä muutoksia näihin ehtoihin kustannusten nousun, olosuhteiden, lakimuutosten tai viranomaisten määräysten johdosta. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kirjallisesti. Sinulla ei ole vähimmäisostovelvoitetta ja voit irtisanoa tilauksesi milloin tahansa.

Reilun Pelin Jäsen

NutraQ AS/Norvital on Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja noudatamme Reilun Pelin Sääntöjä.