Ruotsalainen tutkimus: Tämä hoito tehoaa hiustenlähtöön

Tutkimustulosten perusteella Provexin®A100HF-valmiste voi auttaa lisäämään hiustenkasvua perinnöllisestä hiustenlähdöstä kärsivillä.

 

Tilaa Provexin®A100HF tästä!

Useimmat miehet ja jotkut naiset kärsivät ennenaikaisesta hiustenlähdöstä. Osalla miehistä hiukset ohenevat jo parikymppisenä, ja 40 ikävuoteen mennessä hiukset ovat harventuneet 30 prosentilla miehistä.

Hiustenlähtö alkaa yleensä ohimoilta ja jatkuu kohti päälakea. Ikä lisää hiustenlähdön riskiä entisestään, ja ilmiö onkin tuttu miltei kaikille 80-vuotiaille miehille. Vanhempana hiustenlähtö ei välttämättä harmita samalla tavoin, mutta nuoremmille se voi olla kova paikka.

– Etenkin parikymppisinä kaljuuntuville ongelmasta tulee helposti psyykkinen. Osa kokee sen niin kiusalliseksi, että eristäytyy toisista ihmisistä.

Tutkimustulosten perusteella uusi Provexin®A100HF voi lisätä androgeenisestä alopeciasta eli perinnöllisestä hiustenlähdöstä kärsivien hiustenkasvua huomattavasti.

 

Valmiste, joka lisää hiustenkasvua

Reseptivapaa ja patentoitu Provexin®A100HF on EU:ssa lääkinnälliseksi laitteeksi luokkaan 1 luokiteltu uutuustuote, jonka tehoa kartoitettiin 20 koehenkilön tutkimuksessa Göteborgissa. Tulokset olivat niin vakuuttavia, että Berliinissä järjestettiin laajempi, peräti 110 koehenkilöä kattanut jatkotutkimus.

Siihen osallistujat olivat iältään 18–60-vuotiaita ja kärsivät kaikki ennenaikaisesta hiustenlähdöstä. Puolet heistä saivat Provexin®A100HF-valmistetta, puolet pelkkää lumelääkettä. Jo neljän viikon Provexinin käytön jälkeen, lääkärit pystyivät havaitsemaan huomattavia muutoksia koehenkilöiden hiustenkasvussa. Koehenkilöt itse havaitsivat selkeän eron muutaman kuukauden käytön jälkeen.

Tutkimuksessa laskettiin standardoidulla tavalla kunkin potilaan hiusten määrä ja valokuvattiin heidän päälakensa sekä ennen Provexin®A100HF:n käyttöä että sen jälkeen. Neljän viikon koejakson aikana hiusten määrä kasvoi peräti 32 prosentilla.

– Yli 30 prosentin lisäys myös tuntui koehenkilöiden mielestä heidän hiuksissaan.

Jan Faergemann, dermatologian professori, johti tutkimusta Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa Göteborgissa. Hänellä on kymmenien vuosien kokemus erilaisten ihosairauksien hoitamisesta ja hän on julkaissut useita tämän alan eri tutkimuksia.

 

Tilaa Provexin®A100HF tästä!

 

Aloita hoito ajoissa

Jo vuosikymmenen ajan kaljuina olleiden mahdollisuudet saada hiuksensa takaisin ovat kuitenkin pienet. Tämä johtuu siitä, että pitkään tyhjänä olleet hiustupet tuhoutuvat lopulta kokonaan.

Siksi hoito on syytä aloittaa heti sen jälkeen, kun hiukset alkavat harventua. Mitä varhemmin Provexin®A100HF -kuurin aloittaa, sitä paremmat ovat myös tulokset. Tulosten seuraamiseksi käyttäjiä suositellaan otattamaan kuvan hiuksistaan kerran kuukaudessa, sillä näin heidän on helppo todeta valmisteen teho.

Provexin®A100HF on tutkitusti tehokas apu hiustenlähtöön – tilaa tuote TÄSTÄ!

Tutkimuksia:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Tilaa Provexin®A100HF tästä!