Nuori mies, ennenaikaista hiustenlähtöä? Tämän geelin avulla edistät hiustenkasvuasi

Kaljuuntuminen ja hiusten harventuminen ohimoilta ja päälaelta on erityisen arka paikka monelle nuorelle miehelle. Kaljuuntuminen vaikuttaa itsetuntoon ja monet nuoret miehet kokevatkin sen vaikuttavan myös sosiaaliseen elämään.

Provexin®A100HF on tutkitusti tehokas apu hiustenlähtöön – tilaa tuote TÄSTÄ!

Hiukset ovat tärkeä osa identiteettiä

Hiukset ovat tärkeä osa ihmisen identiteettiä ja hiustenlähtö saattaakin olla monelle alkuvaiheessa suuri järkytys. Poikien ja miesten ei kuitenkaan ole naisten tapaan yhtä helppoa puhua omasta terveydestään tai ongelmistaan – he kärsivät kaljuuntumisestaan mieluummin hiljaa ja yksin. Monesti jopa oman kumppanin kanssa keskustelu asiasta tuntuu olevan vaikeaa. Siksipä monet hiustenlähdöstä kärsivät miehet ajelevatkin päänsä täysin kaljuksi.

Kokeile Provexin®A100HF- valmistetta, nyt -20%! Edistää hiustenkasvua – kliinisesti tutkittu vaikutus.

Omat hiukset vähän pidempään

Kaljupäisyys on ollutkin hyväksyttävää ja muodikasta länsimaissa jo pitkään ja kaljuja miehiä on pidetty tyylikkäinä ja persoonallisina. Tämä on varmasti auttanut joitakin nuoria miehiä suhtautumaan hiustenlähtöön rennommin, mutta on myös paljon niitä, jotka olisivat mieluummin pitäneet omat hiuksensa kauemmin. Nyt tähän ongelmaan on olemassa apua täysin ilman sivuvaikutuksia.

Provexin®A100HF

Provexin®A100HF* on geeli, jota levitetään hiustenlähdöstä kärsiville alueille päänahkaan. Geeli sisältää ainesosia, jotka auttavat luomaan hyvät kasvuolosuhteet hiuksille, kun kaljuuntumisen syynä on perinnöllinen hiustenlähtö (androgeeninen alopecia).

Provexin®A100HF on kehitetty Ruotsissa ja Göteborgissa sijaitsevassa Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa tehdyssä tutkimuksessa todettiin hiustenkasvun lisääntyvän 50 %:lla koehenkilöistä, jotka käyttivät Provexin®A100HF-geeliä perinnölliseen hiustenlähtöön.

 

Tilaa Provexin®A100HF täältä!

 

Lääkärit pystyivät toteamaan muutoksia hiusten kasvussa joissakin tapauksissa jo tuotteen neljän viikon käytön jälkeen. Koehenkilöt itse huomasivat muutoksia hiustenkasvussaan vasta muutamien kuukausien kuluttua. Tämä johtuu siitä, että ensimmäiseksi kasvavat hiukset ovat hentoja vellus-hiuksia, joissa ei ole pigmenttiä. Hiusten kasvaessa ne paksuuntuvat ja hiustenkasvu normalisoituu hiljalleen. Kärsivällisyyttä siis tarvitaan, sillä hiustenkasvu ei tapahdu hetkessä, vaan se on yleensä pitkä prosessi. Provexin®A100HF geeli on turvallinen käyttää, eikä sillä ole todettu olevan mitään sivuvaikutuksia.

JUURI NYT: Provexin®A100HF -20% edullisemmin – tilaa TÄÄLTÄ!

Tutkimuksia:

Faergemann, J. and Hedner, T., The effect of A100 Gel, on Hair Growth, and Hair Quality: An explanatory study. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications 2016:6;19-23.

Tilaa Provexin®A100HF tästä!