24-vuotias Fardin, pääsi eroon hiustenlähdöstä kolmessa kuukaudessa alettuaan käsitellä hiuspohjaansa kahdesti päivässä Provexinilla!

Fardin on nuori Instagram- tähti

Nuori Instagram- ja YouTube-tähti Fardin Majidzadeh viettää aika erilaista elämää kuin me muut. Hän elää kameroiden edessä esiintyen päärooleissa omilla videoillaan. Ne ovat tehneet hänestä ennätyksellisen nopeasti tunnetun – ei vain kotimaassaan Tanskassa vaan koko maailmassa.

Fardin kutsuu itseään Tanskan Pranksteriksi. Hänet tapaa erilaisilla julkisilla paikoilla, joissa hän pilailee tavallisten ihmisten joukossa. Hän videoi sketsinsä ja jakaa ne Instagramissa ja YouTubessa. Kansainväliset mediat ja tuhannet ihmiset ympäri maailman ovat jakaneet hänen videoitaan edelleen.

”Hiukseni ovat ulkonäölleni kaikki kaikessa”

Kun ammatikseen tekee töitä esiintyjänä, on sanomattakin selvää, että ulkonäöllä on merkityksensä niin itsevarmuudelle kuin myös halulle asettua kameran eteen päivä toisensa jälkeen.

Fardin on onnellinen uskomattomista tuloksista, jotka hän sai kolmessa kuukaudessa Provexinilla. Hän itse sanookin hiustensa olevan ulkonäölleen kaikki kaikessa.

Fardin pääsi eroon hiustenlähdöstä hoitamalla hiuspohjaansa Provexin® – Hair Growth Formula -valmisteella. Tuloksia syntyi niinkin nopeasti kuin kolmessa kuukaudessa.

Hiustenlähdöstä eroon kolmessa kuukaudessa

Fardin aloitti Provexinin käytön syyskuussa 2019. Ja jo marraskuussa oli selvää, että hoidolla on vaikutusta. Fardin aikoo jatkaa Provexinin käyttöä myös tulevaisuudessa.

”Olen käyttänyt Provexinia kahdesti päivässä joka päivä kolmen kuukauden ajan, ja tulokset ovat paremmat, kuin mitä koskaan olisin osannut odottaa. Aion tietysti jatkaa valmisteen käyttöä edelleenkin. Odotan jo mielenkiinnolta, miltä hiukseni näyttävät puolen vuoden käytön jälkeen.”

Kokeile Provexin®A100HF- valmistetta, nyt -50 %! Edistää hiustenkasvua – kliinisesti tutkittu vaikutus.

Yli 70.000 odottaa seuraavaa videota

Fardin on viattomilla ja hauskoilla videoillaan aloittanut rakastetun trendin. Hän jakaa kaikki filminsä Instagramissa (@fardinmessi), ja on ennätysajassa saanut itselleen 72.000 seuraajaa. Fardin arvioi videoittensa suosion johtuvan niiden harmittomuudesta.

”En uskonut filmeistäni muodostuvan niin suosittuja. Luulen, että niistä pidetään siksi, että ne eivät ole ilkeitä. Sketseissäni ei tehdä pilaa muiden kustannuksella.”

TILAA PROVEXIN TÄÄLTÄ NYT -50%!