Monet suomalaiset joutuvat seuraamaan peilistä, kun hiukset ajan myötä ohenevat. Monet eivät kuitenkaan tiedä, että on olemassa luonnollinen tapa saada hiukset kasvamaan takaisin. Provexin® valmisteen käyttö kahdesti päivässä poistaa karvatupeista likaa sekä talia ja auttaa luomaan hyvät kasvuolosuhteet hiuksille ja näin edistää hiustenkasvua.

1 – Provexin® on helppo ja turvallinen käyttää

Provexin® on hiuspohjaan laitettava geeli ja se on erittäin helppokäyttöinen. Sinun tarvitsee käyttää geeliä vain kahdesti päivässä – aamulla ja illalla. Pumppaa geeliä kämmenelle ja hiero se perusteellisesti päänahkaan. Tuotteen käyttö edellyttää kärsivällisyyttä ja periksiantamattomuutta, mutta monet miehet ovat huomanneet, että tämä tuottaa tulosta.

Provexin® on täysin turvallinen itsehoitotuote, hiustenlähdön ehkäisyyn ja hoitoon.

2 – Mitä pikemmin aloitat, sen parempi

Noin joka kolmannelta mieheltä hiukset alkavat lähteä jo alle 30-vuotiaana. 50 vuotta täyttäneistä miehistä yli puolella on jo korkea hiusraja, kalju päälaki tai he ovat täysin kaljuja. Mitä aiemmin aloitat Provexinin® käytön, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada hiuksesi kasvamaan uudelleen.

Toisin sanoen: Ei ole mitään syytä olla aloittamatta heti, kun huomaat, että hiustenlähtö on alkanut.

3 – Provexinia® voi käyttää juuri siellä, missä sitä tarvitaan

Hiustenlähtö vaihtelee ihmisestä toiseen. Joillain miehillä hiusraja karkaa ja he haluavat hidastaa hiusrajan nousemista. Toisilla taas päälaki alkaa paljastua, ja he haluavat hidastaa kaljun laajenemista.

Monet miehet kärsivät perinnöllisestä hiustenlähdöstä, mutta hiusten harveneminen on kuitenkin yksilöllistä. Siksi Provexinia® levitetään juuri niihin kohtiin hiuspohjassa, joissa hiustenlähtöä esiintyy. On kuitenkin tärkeää korostaa, että Provexin® ei voi saada uusia hiuksia kasvamaan kohtiin, joissa ei aiemminkaan ole ollut hiuksia.

Kokeile Provexin®A100HF- valmistetta, nyt -50 %! Edistää hiustenkasvua – kliinisesti tutkittu vaikutus

4 – Provexin®-valmiste lähetetään automaattisesti kerran kuukaudessa

Hiustenlähtöä ei korjata viikossa. Monien Provexiniä® käyttävien miesten mukaan voi kestää 4–6 kuukautta ennen kuin tuloksia alkaa näkyä, mutta sinun ei kannata antaa periksi.

On tärkeää olla kärsivällinen, minkä vuoksi olemme myös tehneet sen asiakkaillemme erityisen helpoksi. Kaikki uudet asiakkaamme saavat ensimmäisen Provexin®-pakkauksen puoleen hintaan – ja tämän jälkeen uusi pakkaus toimitetaan suoraan kotiin automaattisesti joka kuukausi. Näin sinun on helppo jatkaa Provexinin® käyttöä ja saavuttaa säännöllisen käytön tarjoamat hyödyt. Voit luonnollisesti myös irtisanoa tilauksesi milloin vain, ilman mitään sitoumuksia.

5 – Provexin® on luonnollinen tapa saada hiukset takaisin

On olemassa myös muita tapoja vaikuttaa hiustenlähtöön, mutta toisin kuin hiustensiirto tai tupee, Provexin® on luonnollinen tapa käynnistää hiustenkasvu uudelleen.

Provexin® imeytyy hiustuppeen ja poistaa hiustuppea tukkivan mikroskooppisen lian ja talin. Tämä lika estää uusien hiusten kasvun, tukkimalla hiustupen. Provexin® sitä vastoin puhdistaa tukkeutuneet hiustupet, antaa hiuksille suotuisat kasvuolosuhteet ja stimuloi hiusten uudiskasvua.

TILAA PROVEXIN TÄÄLTÄ NYT -50%!